Yahoo Webbsökning

1. Olov Victor Brännström, född 3 januari 1983 i Blåsmark, död 2 september 2012 i Piteå, var en svensk fotbollsspelare (anfallsspelare) som spelade i Piteå IF och tre år i Superettan med Bodens BK. [1] Han har även haft kontrakt med Helsingborgs IF. [2]

• Victor Brännström
  2. 19 juni 2021 · Direkt efter sitt mål föll Victor Brännström ihop och dog, 29 år gammal. I dag berättar hans närmaste, Sofia Pettersson, om traumat. Piteå 19 juni 2021 10:38

3. Eliteprospects.com hockey player profile of Victor Brännström, 1998-09-05 Sweden. Most recently in the Division 3 with Kågedalens AIF. Complete player biography and stats.

4. 2 sep. 2012 · Den tidigare lagkaptenen för Piteå IF, Victor Brännström, hade precis gjort mål i division 2-matchen mot Umedalen när han föll ihop på planen på söndagseftermiddagen. – Han gjorde 1-0 i den fjärde minuten och i anfallet efter sätter han sig egentligen bara på huk.

5. 2:48. Berättar från fängelset • Granskar mordet vid Västermalmsgallerian i dokumentär. Fotbollspelaren Victor Brännström avled i samband med en match när hans Piteå IF tog emot Umedalen i div 2.

• johan.grunden@tv4.se
  6. 14 sep. 2012 · Fotbollsspelaren Victor Brännström som avled i samband med en fotbollsmatch begravs i dag i Hortlax kyrka i Piteå kommun. Det var under en fotbollsmatch i division två i Piteå som Victor...

7. 3 sep. 2012 · Det var tidigt i första halvlek under söndagens match, bara minuten efter att Piteå hade tagit ledningen, som 29-åringe Victor Brännström föll ihop på planen. Enligt Piteå-Tidningen avled ...